Council Guide Training
- en rejse i universel visdom og selvudviklingnovember 2015 - december 2017

Formål:
Council Guide Træningen (kaldet CGT) tilbyder fordybelse i og praktisk brug af værktøjer til selvindsigt kaldet medicinhjul. Disse er alle en del af ’Delicate Lodge’ traditionen, der er en universel visdom forankret i de oprindelige kulturer fra Nord- og Mellemamerika.

Filosofien er udviklet gennem tusinder af år og er både åndeligt dyb og praktisk yderst anvendelig. Council Guide Træningen tilbyder en vej til erkendelse af, hvem vi er som mennesker. Det er en vej til at vække indre og ydre lederskab og til at skabe stærk sammenhæng mellem os og Jorden og de mennesker vi følges med - i familie, samfund og arbejdsliv.

Udviklings-forløbet følger en 2-årig cyklus, hvis formål er:

  • at indføre dig i og guide dig i brugen af de oprindelige koncepter fra Delicate Lodge-traditionen
  • at hjælpe dig til at integrere visdommen. Dette sker bl. a. ved at du får styrket og restruktureret otte primære måder, hvorpå du manifesterer dig som menneske
  • at klæde dig på til at være Council Guide, det vil sige godkendt til at bære dele af Delicate Lodge-principperne ud i verden.

Om forløbet:
CGT uddannelsen er en to-årig udviklingsrejse, hvor vi mødes fire gange om året i en fem-dages ceremoni for at studere medicinhjulene og træne i at bruge dem i praksis.

Det første år af uddannelsen har bl.a. fokus på, at du får skabt en ønskværdig vækst i relation til dig selv og det univers, der omgiver dig. Indgroede vaner og mønstre bliver udfordret og nye livgivende muligheder skabes og erkendes.

Medicinhjulene, der er en slags kort over muligheder og sammenhænge, danner grundlag for udviklingsrejsen. De oprindelige folk vidste meget om, hvad det vil sige at være menneske - og de forstod vores iboende behov for at være forbundet til Moder Jord og alle hendes andre børn som f. eks dyrene, planterne, vandet og ilden. Al den visdom er bevaret i medicinhjulene og er en kilde til erkendelse af samhørighed med den verden, vi alle er en del af .

Når vi mødes på CGT-uddannelsen, foregår det i en ceremoniel energi ude på Moder Jord, når det er muligt. Her oplever vi medicinhjulenes kraft, som kan hjælpe os til at udvikle en bevidst forbindelse til de universelle energier. Vi udforsker menneskets kraftfulde potentiale, og du lærer at integrere medicinhjulenes visdom i din bevidsthed og derved skabe balance i dit liv.

Som afslutning på uddannelsen holder vi den 9. ceremoni i Tulum, Mexico. Tulum ligger på Yucatan-halvøen tæt på en række gamle Maya-steder. Det var her Delicate Lodge traditionen opstod og senere bredte sig nordpå til Mississippi-floden i det, der i dag er USA og videre nordpå helt til Canada.


"To walk the path of the human fully living our Sacred Dream of Life, we must recognize the Sacred Self as a being which has the ability to respond to Life,
to choose from our limitless potential in each moment, and to stand for the beauty and power we carry within and without.”
• WhiteEagle